Op zoek naar een webpartner?

Online visitekaartje, informatief platform of ‘gewoon’ een website laten bouwen? Wij gieten jouw identiteit en verhaal online in allerlei custom templates en resoluties. Landingspagina voor je campagne, koppelingen met nieuwsbrieven, databases, archieven en API’s; we bedenken, ontwerpen en bouwen het allemaal.

 

IQ-Media is een creatieve webpartner met alles onder één dak. Dus van wireframe, technisch ontwerp, grafisch design, development en UI/UX, tot aan de puntjes op de SEO i. Graag stippelen we de reis van je websitebezoek uit en helpen we door digitoegankelijk de richting te wijzen.

 

Omdat we onderhoud en hosting met onze eigen dedicated servers inrichten, houden we de lijntjes kort bij problemen of gewenste aanpassingen. Hoe groot of klein je webproject ook is, we stellen er een team voor samen, dus je hebt altijd vaste contacten. En natuurlijk mag je ons bezoeken op kantoor in hartje Zwolle.

Neem contact op
Outline icon of a telephone

Webprojecten door IQ-Media

Webprojecten zijn producties, creatief en technisch. Ze moeten inhoudelijk kloppen, dus we luisteren graag eerst naar je verhaal. Soms is er al een bestaande website die een nieuw jasje moet krijgen, of moet er eigenlijk eerst een huistijl ontworpen worden. Als creatief mediabureau kunnen we in alle andere vormen van design en marketing met je meedenken. Of voor je denken, als je niet zo goed weet wat je precies wil. We doen graag een voorstel waarin we jouw wensen vertalen naar concrete aanpak en techniek. En naar iets wat er tof uitziet.

 

We hebben ruime ervaring met verschillende soorten klanten en dus ook met allerlei webprojecten, custom templates en technische uitdagingen. Kijk maar eens rond bij onze projecten. Zo deinzen we niet terug voor grote platforms op maat met archieven waarin gezocht moet kunnen worden, vergelijkingsoverzichten met allerlei filters of online games en tests waarbij er iets met de uitslag moet gebeuren. Maar we maken ook graag een mooie website voor de bakkers op de hoek aan de hand van standaard templates. Of voor die ene designpartij die de nadruk wil leggen op soepele UX/UI. Of voor die campagne die alleen een tijdelijke landingspagina nodig heeft.

 

Soms zijn webprojecten geen websites voor publiek, maar interne omgevingen waarin alleen door bepaalde gebruikers gewerkt kan worden. En soms is een webproject een schakel in een klantreis van formulieren, nieuwsbrieven en ander campagnemateriaal dat leads moet genereren of data versturen. Soms is een webproject de toegangspoort tot een wandelroute in vorm van een webapp. Hoe simpel of ingewikkeld dan ook, wij kunnen je naast webdevelopment ook van dienst zijn met het uitdenken van de rest.

Start jouw webproject met IQ-Media

Dus, webproject starten? Van website en landingspage tot interactieve exhibit of game, ingewikkeld platform of simpel visitekaartje; wij ontwikkelen het voor je. Neem vrijblijvend contact met ons op en we horen graag wat onze nulletjes-en-eentjes voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op
Outline icon of a telephone
We doen heel veel!Meer projecten zien?
Bekijk alle projecten
Ook een project starten?Neem contact op!
Neem contact op