Hoe ga je om met media voor onderwijs?

Onderwijs is er in allerlei vormen en maten- voor leerlingen, studenten en volwassenen, van interne opleiding bij een bedrijf tot aan een omscholingscursus. En wat dacht je van een educatieve speurtocht door een museum? Er zijn dus ook allerlei media voor onderwijs. Of het nu gaat om een online platform, serious gaming, digilessen, presentaties, e-learning, fysiek lesmateriaal, webinars, online toetsen, keuzetesten of aanverwante zaken zoals het vergelijken van opleidingen of het promoten van een bepaalde vakgebieden.

 

Media voor onderwijs moet vaak aansluiten bij een curriculum en bovendien inhoudelijk kloppen. En soms kan het wel een sausje gebruiken om het onderwerp net wat aantrekkelijker neer te zetten. Zodat de aandacht van je doelgroep erbij blijft.

 

IQ-Media heeft ruime ervaring met verschillende onderwerpen in en producties voor de educatiesector.

Neem contact op
Outline icon of a telephone

Wat maakt IQ-Media voor onderwijs?

Van begin tot eind kunnen we je van dienst zijn met je educatieproject. Als creatief mediabureau kan je ons inzetten voor onderzoek, zodat we precies weten wat jouw doelgroep prikkelt. We duiken in de markt en zoeken aansluiting bij bestaande kaders en lesmateriaal. Concepting, scripting, illustraties, animaties, video, trainingen, interactieve exhibits, tentoonstellingen, educatieve games, e-learning omgevingen, online platforms of marketing campagnes- wij brengen de juiste boodschap en inhoud in het visuele daglicht. Je interne training filmen we en maken we beschikbaar in een online cursus, middelbare scholieren helpen we met hun studiekeuze via een leuke game en een museale productie koppelen we graag aan een themales.

 

Kortom, met ons is van alles mogelijk. Gaandeweg blijven we van alles bijleren, en die ontwikkeling wensen we natuurlijk voor iedereen! We bedienen je vanuit bruisend Zwolle maar zijn naast deze regio actief in heel Nederland, voor groot en klein.

 

Zo bouwden we een webplatform voor Stichting C3, Exact Wat Je Zoekt, waar leerlingen terecht kunnen voor alle informatie rondom exacte vakken en opleidingen, en via verschillende overzichten en tests inzichten kunnen krijgen in studiekeuzes en vakgebieden.

 

Stichting C3: Exact Wat Je zoekt website Web development & Design

 

IQ-Media verzorgt volledige producties voor onderwijs. Of het nu gaat om serious gaming lesmateriaal, of een reeks aan webinars; we helpen je om je doelgroep te laten leren.

Start je onderwijsproject met IQ-Media

Ook een project voor onderwijs starten? We horen graag je idee. Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Ander soort educatieve productie gezocht? Kijk eens tussen onze projecten of neem vrijblijvend contact op & wie weet kunnen we wat van elkaar leren!

Neem contact op
Outline icon of a telephone
We doen heel veel!Meer projecten zien?
Bekijk alle projecten
Ook een project starten?Neem contact op!
Neem contact op