Over ons

Wij zijn IQ-Media.

Wij komen uit Zwolle. En we werken met een vaste club creatieve enthousiastelingen dagelijks aan uiteenlopende projecten.

Wanneer iets in de categorie ‘visuele communicatie’ valt, doen wij héél graag mee. Omdat je daar heel veel onder kunt scharen hebben wij ook heel veel in huis!

FRIENDS

IQ-Media is in 2001 opgericht door vrienden met een passie voor design, video en ‘nieuwe media’ (zo mocht je dat in die tijd nog noemen). Inmiddels is de groep wat groter en de media nog nieuwer. Dit maakt elke dag voor ons nóg interessanter: nieuwe ontwikkelingen brengen nieuwe mogelijkheden, nieuwe collega’s en dus frisse inzichten.

BOODSCHAP

We worden graag geprikkeld door onze klanten: wat is het doel, de wens, en het verhaal áchter jouw verhaal? Waar sta je in de markt, hoe kunnen we een slag slaan? Soms is een eenvoudig en duidelijk verhaal het enige wat eraan schort. Op andere momenten moeten we alle registers opentrekken en schreeuwen we jouw boodschap van de (digitale) daken.

MOOIE DINGEN

Als alles er goed uitziet hebben wij het meeste plezier. Zo simpel is het. Goed verhaal, sprekend beeld, krachtige techniek – van begin tot eind zorgen wij dat het klopt. Dit alles binnen één bureau zorgt ervoor dat we elke dag van elkaar leren, elkaar scherp houden en dus mooie dingen maken.

Het combineren van onze expertises zorgt ervoor dat we elke dag van elkaar leren, elkaar scherp houden en inspireren.

Ons team

Maak kennis met de mensen achter ons werk.

Hier ook tussen staan?

Wij zijn altijd benieuwd naar jouw talent!

Bekijk de vacatures
Hier ook tussen staan?

Wij zijn altijd benieuwd naar jouw talent!

Bekijk de vacatures

Volgende pagina