Video & Fotografie

We luisteren naar wat jij vertelt en laten zien wat je hebt gezegd. Met oog voor detail kijken we door de lens: een aanstekelijk ritme, sprekende kleuren en verrassende invalshoeken bepalen de sfeer van onze video & fotografie. Dat resulteert in een onderscheidend verhaal, een duidelijke uitleg of een verleidelijk beeld.
Ook een leuk project? Neem contact op!

Volgende

Hanzestrohm

Uitgelicht

Deliverables film & fotografie

Concept

Video

Fotografie

Campagne elementen

Als zelfstandig familiebedrijf, opgericht in 1951 is Hanzestrohm een trotse mede-Zwollenaar. Onder Hanzestrohm hangt een groep van ondernemingen met een focus op technische producten en diensten. De jarenlange ervaring resulteert in een diepgewortelde knowhow op het gebied van building-, industrial- en infra solutions. Een echte uitblinker in techniek dus, waar onze stad trots op mag zijn!

Volgende

Commercial Uitgekookt

Uitgelicht

Deliverables film & fotografie

TV commercial

Fotografie

Radio commercial

 

Uitgekookt is een familiebedrijf uit IJsselmuiden die van een lokale groentewinkel is uitgegroeid tot een landelijke speler in de bezorging van maaltijden aan huis. Iedere dag zetten ze zich in om hun klanten te voorzien van gezonde, verse gerechten die gemakkelijk online of telefonisch besteld kunnen worden.

We doen heel veel!Meer projecten zien?
Bekijk alle projecten
Ook een project starten?Neem contact op!
Neem contact op

Volgende pagina